Băsescu: Dacă nu câştig alegerile, plec cu familia în vacanţă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la OTV, că, dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale, la încheierea actualului mandat, va merge cu familia în vacanţă la munte şi că va ieşi din politică, însă a spus, râzând, că, din păcate, nu va avea vacanţă.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă nu câştig alegerile, plec cu familia în vacanţă

Băsescu: Dacă nu câştig alegerile, plec cu familia în vacanţă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Întrebat ce va face dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale, şeful statului a precizat că va sta până pe 21 decembrie, când i se termină mandatul, iar în 22 decembrie va merge împreună cu soţia, poate şi cu fiicele, la munte, în România.

"Dacă pierd alegerile, este momentul în care voi pleca din politică", a reafirmat Băsescu, precizând că nu va veni la partid.

Întrebat ce se va întâmpla cu PDL, cine va fi liderul partidului, Traian Băsescu a spus că PDL are alegeri în 2010 şi că îşi va alege preşedintele.

Băsescu a spus, însă, că vrea să mai plece pe mare măcar un an, după care îşi va vedea de viaţă liniştit.

"Din păcate, n-o să am vacanţă", a conchis râzând preşedintele.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat în 15 octombrie, la B1TV, că nu va rămâne în politică niciun minut după ce nu va mai fi preşedintele României, indiferent dacă va mai obţine sau nu un nou mandat.

"Vă spun sigur că, în momentul în care îmi închei mandatul de preşedinte al României, fie acesta, fie peste cinci ani dacă mai câştig un mandat de preşedinte, nu mai păşesc niciun minut în politică", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici