Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL, pentru mulţi dintre democrat-liberali eu nu am fost preşedinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la RRA, că nu mai cunoaşte PDL, că mulţi dintre democrat-liberali nu erau în partid când era el preşedinte şi că mulţi dintre aceştia nu au respectul cuvenit pentru şeful de partid.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL, pentru mulţi dintre democrat-liberali eu nu am fost preşedinte

Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL, pentru mulţi dintre democrat-liberali eu nu am fost preşedinte (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu nu mai cunosc acest partid (PDL - n.r.). De asemenea, când îi văd pe analiştii patriei că, la orice observaţie pe care o fac, orice spun, «Băsescu a dat o instrucţiune prin televizor», este o copilărie", a declarat Traian Băsescu la RRA.

El a adăugat că nu face altceva faţă de ceea ce făcea şi în mandatul trecut, respectiv să-şi manifeste public poziţiile atunci când ele sunt în contradicţie cu ale majorităţii sau când există riscul ca majoritatea să aibă o acţiune pe care el nu o consideră oportună.

"Nu întotdeauna eu am dreptate, nu întotdeauna mesajul meu este un mesaj de care ei au chef sau interes sau li se pare că este mesajul sau poziţia corectă. Nu avem demult o relaţie de... Mulţi dintre ei nu erau în partid când eram eu preşedinte. (...) Nu mai au, să zicem, respectul cuvenit şefului de partid. Pentru mulţi dintre ei eu n-am fost şef de partid. Au venit în partid după deschiderea largă a partidului", a mai spus preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici