Băsescu: Informaţia privind acuzaţia de viol, o altă mizerie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la OTV, referindu-se la o postare pe un blog conform căreia ar fi acuzat de viol, că această poveste este o altă "mizerie" şi că se aşteaptă să fie acuzat şi de pedofilie.

243 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Informaţia privind acuzaţia de viol, o altă mizerie

Băsescu: Informaţia privind acuzaţia de viol, o altă mizerie (Imagine: Mediafax Foto)

"Apare altă mizerie. Veţi vedea pe televiziunile mogulilor toată mizeria. Cred că pregătesc pentru întâlnirea de joi un filmuleţ care să dovedească că-s pedofil, eventual", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că cei care lansează aceste trucaje nu se gândesc în campania aceasta murdară că este un om cu două fete şi cu soţie şi că povestea a fost utilizată şi în 2004 de Corneliu Vadim Tudor.

"Cât de departe poţi merge cu propria mizerie ca să crezi că, făcând o astfel de campanie, poţi să-i murdăreşti pe alţii?", s-a întrebat Traian Băsescu.

Întrebat dacă se mai aşteaptă la atacuri, preşedintele a răspuns că se aşteaptă la "orice", dar că lucrul "oarecum dificil" este cum se simt cele două fete şi soţia lui, pentru că el s-a obişnuit cu atacurile adversarilor.

Luni, pe mai multe bloguri a apărut informaţia potrivit căreia Băsescu ar fi comis, în 1973, un viol, din care ar fi rezultat un copil pe care nu l-a recunoscut şi că mama copilului îl acuză pe actualul şef al statului că a agresat-o în repetate rânduri.

Mai mult, jurnalistul Andrei Bădin i-a acordat lui Băsescu un termen de 24 de ore pentru a răspunde acestor acuzaţii, avertizând că, în caz contrar, va posta pe blogul său mărturia femeii agresate.

Această informaţie a mai apărut şi în 2004 şi a fost vehiculată şi de liderul PRM Corneliu Vadim Tudor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu publicat luni de "România Liberă", întrebat dacă se aşteaptă şi la alte înregistrări care să îl pună în defensivă, că în momentul de faţă crede că este posbil orice, menţionând: "Aştept un viol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici