Băsescu: Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, marţi, primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au supărat că le-a fost luat 25% din salariu, deşi nu sunt prezenţi la şedinţe.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu

Băsescu: Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, l-a întâmpinat pe Traian Băsescu, în localitatea Rotunda, din judeţul Neamţ, unde şeful statului a făcut o vizită pentru a inspecta stadiul lucrărilor de îndiguire.

Traian Băsescu i-a spus lui Gheorghe Ştefan: "Domnule, nu eşti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu, deşi ei nu sunt niciodată de găsit în sălile de şedinţe".

Pe de altă parte, o jurnalistă de la un post local de televiziune i-a spus şefului statului că presa speculează în legătură cu declaraţia sa referitoare la faptul că România ar putea fi "o ţară de mâna a doua". "Cum vă simţiţi în ţara dumneavoastră? Eu mă simt foarte bine în ţara mea. Când toţi o să fim îndrăgostiţi de ţara noastră, o să fie bine. Deocamdată, sunt mulţi care vorbesc urât şi ne înjură", a replicat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici