Băsescu: Ponta minte când spune că l-aş fi contactat prin emisari pentru o întâlnire bilaterală

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Victor Ponta minte când spune că, înainte de întâlnirea de marţi, de la Cotroceni, l-ar fi contactat prin emisari pentru o întâlnire bilaterală.

288 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ponta minte când spune că l-aş fi contactat prin emisari pentru o întâlnire bilaterală

Băsescu: Ponta minte când spune că l-aş fi contactat prin emisari pentru o întâlnire bilaterală (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Domnul Ponta, dacă are o urmă de onoare, ar trebui să spună numele emisarului. Este evident că minte", a spus la B1 TV preşedintele Traian Băsescu.

El a adăugat că în acest moment nu este interesat de dialogul "cu un om care se probează imatur".

"I-aş aduce aminte că atunci când am vrut să vină la mine, a venit respectuos, pe vremuri, acum doi-trei ani", a spus preşedintele, adăugând că între timp liderul PSD nu a mai venit la Cotroceni.

"Ori îl chemam, ori se cerea. Era un tânăr care avea speranţe", a completat Băsescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că preşedintele Traian Băsescu a încercat, legat de reorganizare şi de revizuirea Constituţiei, să facă oferte pentru negociere atât către PSD, cât şi către PNL, menţionând că nu este intersat de demersurile şefului statului.

Ponta a spus că Băsescu a încercat să trimită mesaje către PSD "prin emisari".

De asemenea, Ponta a spus că Băsescu a încercat să negocieze inclusiv cu Crin Antonescu, dar modul în care liderul liberal a reacţionat "arată că avem şi lideri adevăraţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici