Băsescu: Ponta, un Oprescu de mai proastă calitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că premierul şi preşedintele Senatului afectează progresele României, el precizând că Victor Ponta este "un Oprescu de mai proastă calitate" şi că nici primarul Capitalei nu face nimic şi se ocupă cu şmecherii.

404 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ponta, un Oprescu de mai proastă calitate

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele a spus că Ponta şi Antonescu, lideri ai USL, prin minciună, afectează progresele României din ultimii ani.

"Mi-am câştigat prestigiul că ce spun, fac, că ce spun este realitate, nu pot să stau în remorca unui mitoman cum e Victor Ponta şi să fim amândoi etichetaţi la fel. Omul acesta zâmbeşte, râde, e un Oprescu de mai proastă calitate. Măcar Oprescu are mai mult umor. Nici ăla nu face nimic şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei. La fel şi Ponta. Numai că el se pare că nu e chiar de pe malul Dâmboviţei, şi mai neevoluat în modul în care exersează clovneria la nivel de şef de Guvern", a comentat Traian Băsescu.

Potrivit preşedintelui, este "ridicol" faptul că premierul spune că pactul este necesar, arătând că poate da câteva exemple despre cum şeful Guvernului face "pulbere", prin comportament, documentul.

"Ce, crede că păcăleşte pe cineva, să spună că «Nu eu am rupt pactul, ci preşedintele»? El trebuie să  ştie că atunci când voi decide să îmi ridic semnătura de pe acest accord, o voi face cu toată convingerea şi informând public de ce, pentru că un pact care nu se mai respect este golit de conţinut", a mai spus Băsescu.

Preşedintele a mai spus că s-a ferit să încalce acest accord, pentru că îi ştie valoarea pentru România în momentul de faţă, dar asta nu înseamnă că va ezita să îşi retragă semnătura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici