Băsescu: Predoiu, prea puţin convingător. Nu am spus un da alianţei cu PNL

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat joi seara că liberalul Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale şi că are "mari probleme de cunoaştere" a Bucureştiului, afirmând că după alegeri va discuta posibilitatea de face alianţe în teritoriu sau de a rămâne în opoziţie.

1988 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Predoiu, prea puţin convingător. Nu am spus un da alianţei cu PNL

Băsescu: Predoiu, prea puţin convingător. Nu am spus un da alianţei cu PNL

''Predoiu nu va face faţă campaniei. În primul rând, sunt convins că are mari probleme de cunoaştere a Bucureştiului, (…) vom vedea cât de bine ştie problemele Bucureştiului, nu străzile (…) Predoiu este prea puţin convingător în a rezolva problemele Capitalei, am văzut inovaţia asta <<eu voi aduce bani în Bucureşti>>, omul ăsta, la stadiul ăsta, nu înţelege că în Bucureşti vin banii singuri. Adică, nu ai nevoie să faci nici un efort. Primăria Capitalei are un nivel de îndatorare redus, poate să facă o nouă emisiune de bonduri când vrea ea de jumătate de miliard şi faci proiectele de care are nevoie Bucureştiul", a afirmat Băsescu la B1 TV.

Ca răspuns la oferta de colaborare a lui Predoiu, fostul preşedinte a subliniat că discuţiile se vor purta după alegeri, când PMP va discuta două posibilităţi: de a face alianţe în teritoriu sau de a rămâne în opoziţie pentru a consolida formaţiunea.

"Nu am spus de o alianţă cu PNL, am spus că discutăm despre alegeri şi nu că facem o alianţă cu PNL. Vă pot spune că discutăm două strategii în interiorul partidului - posibilitatea să face alianţe în teritoriu sau posibilitatea ca pentru a creşte în perspectiva faptului că la următoarele alegeri legislative, deci în 2020, am vrea ca PMP să fie un partid de 35-45%, discutăm posibilitatea de a rămâne în opoziţie pentru a construi partidul. Deci nu am spus un da alianţei cu PNL", a precizat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici