Becali: Am vorbit cu grupul PNL şi am cerut la Comisia juridică, mi s-a spus că voi fi în comisie

Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, marţi, pe holurile Parlamentului, că a cerut grupului liberal să facă parte din Comisia juridică şi că această solicitare a lui a fost acceptată.

961 afișări
Imaginea articolului Becali: Am vorbit cu grupul PNL şi am cerut la Comisia juridică, mi s-a spus că voi fi în comisie

Gigi Becali (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Deja am vorbit cu grupul PNL şi am cerut la Comisia juridică şi mi-a spus că voi fi în Comisia juridică", a precizat Becali.

El a intrat pentru câteva minute în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, unde se poartă negocierile privind împărţirea funcţiilor în Camera Deputaţilor şi la ieşire a declarat ziariştilor că a fost asigurat că va face parte din Comisia juridică.

Camera Deputaţilor nou aleasă se va întruni, miercuri, în prima şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici