Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

Corneliu Bichineţ, deputat PMP, i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, deputatei Andreea Cosma să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu, exprimarea sa iscând o serie de critici în sala de plen.

6965 afișări
Imaginea articolului Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Este cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.

Mai mulţi aleşi au luat apoi cuvântul şi au criticat declaraţiile parlamentarului PMP. Printre cei care s-au arătat nemulţumiţi de cuvintele sale fiind inclusiv aleşi ai opoziţiei.

"Ieri acelaşi domn Bichinet a venit la tribună şi a făcut aluzii care sunt nedemne pentru un deputat al României, nedemne la adresa unor femei, inclusiv din PSD. Astăzi face acelaşi lucru şi dumneavoastră, bărbaţi, colegi din PSD râdeţi la aceste glume. Este o ruşine", a afirmat Claudiu Năsui, parlamentar USR.

"Dacă educaţia nu există trebuie să existe coerciţie", a declarat, de la tribună, şi Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane.

„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu folosea, şi eu am citat, că singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun”, a revenit Bichineţ.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici