Traian Băsescu, Vasile Blaga şi Emil Boc, prezenţi la funeraliile lui Wilfred Martens - FOTO

Liderii PDL Vasile Blaga, Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu şi Traian Ungureanu participă, sâmbătă, la funeraliile de stat ale fostului preşedinte al PPE, Wilfried Martens, eveniment la care este prezent şi preşedintele Traian Băsescu.

475 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, Vasile Blaga şi Emil Boc, prezenţi la funeraliile lui Wilfred Martens - FOTO

Blaga, Boc, Macovei, Boagiu, Marinescu şi Ungureanu, la funeraliile lui Wilfred Martens

"Preşedintele PDL, Vasile Blaga, alături de Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu şi Traian Ungureanu participă astăzi, 19 octombrie, la înmormantarea fostului preşedinte al PPE Wilfried Martens", se arată într-un comunicat PDL remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

La funeraliile de stat organizate în onoarea lui Wilfried Martens, care au loc în catedrala din localitatea Gent din Belgia, sunt prezenţi şefi de stat şi de guvern din Europa, precizează PDL.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu participară la funeraliile fostului lider al PPE, Wilfried Martens, care au loc, sâmbătă, la Ghent, Belgia.

Potrivit Preşedinţiei, Traian Băsescu are programată de la ora 12.00 (ora României) participarea la funeraliile organizate la Catedrala "Sfântul Bavo".

De la ora 14.10 (ora României), tot la Gent, la sediul Prefecturii, şeful statului are programată participarea la recepţia prilejuită de funeraliile de stat ale lui Wilfried Martens şi semnarea în Cartea de condoleanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici