Blaga: Îmi plăcea mai mult s-o văd pe Udrea la votarea ultimei moţiuni şi nu la Atena sau unde a fost

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, întrebat despre faptul că Elena Udrea a spus că PDL este un partid mare cu aspiraţii mărunte, că "îi plăcea mult mai mult" să o vadă pe Udrea la votarea ultimei moţiuni simple "şi nu la Atena sau unde a fost" aceasta.

391 afișări
Imaginea articolului Blaga: Îmi plăcea mai mult s-o văd pe Udrea la votarea ultimei moţiuni şi nu la Atena sau unde a fost

Elena Udrea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Îmi plăcea mult mai mult să o văd la votarea moţiunii simple, a ultimei (moţiuni - n.r.), în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost", a spus Vasile Blaga, la Călăraşi, despre Elena Udrea.

Blaga a evitat să comenteze informaţiile apărute în ultima vreme potrivit cărora Elena Udrea şi alţi membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, el arătând că partidul îşi va spune punctul de vedere dacă acest lucru se va întâmpla.

"Eu nu mă pronunţ asupra unor anumite ipoteze. Când lucrurile se vor întâmpla, dacă se vor întâmpla, partidul fiţi convinşi că îşi va spune punctul de vedere", a arătat Blaga.

De asemenea, întrebat dacă are de gând să o invite pe Elena Udrea la şedinţa BPN şi pe cei nemulţumiţi din partid pentru a-şi spune punctele de vedere, Vasile Blaga a arătat că grupurile parlamentare vor avea o întâlnire luni şi că "nimeni nu e mai presus de altcineva din partid".

"Eu tratez în mod egal toţi colegii mei din partid, toţi parlamentarii au acelaşi statut. Drept urmare, o să neîntâlnim cu grupurile parlamentare probabil luni, facem astfel de întâlniri în mod regulat. Nimeni nu e mai presus de altcineva din partid. Discutăm cu toţii la grupurile parlamentare unde-şi pot spune punctele de vedere, eventualele nemulţumiri dacă le au. Nu îngrădim punctul de vedere, dimpotrivă, şi-l pot spune fără nicio oprelişte", a precizat Vasile Blaga.

El a mai fost întrebat dacă înfiinţarea Partidului Popular ar putea afecta PDL. "O să discut eu dacă plouă mâine?", a răspuns Vasile Blaga.

De asemenea, Blaga a evitat să spună dacă se aşteaptă să mai plece oameni din partid. "Nu vreau să vorbesc de ipoteze, dar în partid sunt oameni serioşi, sunt oameni maturi, fiecare îşi cunoaşte foarte bine parcursul", a adăugat Vasile Blaga.

El a făcut acest precizări într-o conferinţă de presă organizată la Călăraşi, după ce conducerea PDL şi-a prezentat strategia pe agricultură.

Într-un text publicat de adevarul.ro, intitulat "Între orgolii şi ambiţii. De ce este dreapta românească dezbinată", Elena Udrea scrie: "PDL e un partid mare cu ambiţii mărunte (nu credeam să aud vreodată în partidul care câştigase 5 rânduri de alegeri consecutive că e bine că avem 15%-16%, pentru că e un scor mai bun decât cel din 2000)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici