Blaga: În unele filiale sunt de douăzeci de ani aceleaşi "băbăciuni"

Procentul de 17-19 la sută pe care PDL îl are în sondaje "nu e mult, nu e puţin" ci o "bază de pornire", a declarat, vineri, preşedintele PDL Vasile Blaga, criticând faptul că în diferite organizaţii locale ale partidului sunt de douăzeci de ani aceleaşi "băbăciuni".

358 afișări
Imaginea articolului Blaga:  În unele filiale sunt de douăzeci de ani aceleaşi "băbăciuni"

Blaga: În unele filiale sunt de douăzeci de ani aceleaşi "băbăciuni" (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Potrivit acestuia, conducerea partidului se uită cu atenţie la toate analizele sociologice.

"În toate analizele este între 17-18 şi 19 la sută. Nu este mult, nu este puţin, este o bază de pornire. Primul an în opoziţie este foarte greu pentru orice partid, mai ale că direct sau indirect suntem văzuţi de români ca fiind la guvernare de opt ani", a menţionat liderul PDL.

El s-a declarat nemulţumit de prezenţa în unele dintre filiale a unor membri "cam obosiţi", "băbăciuni".

"Unii din cei de vârsta mea sunt cam obosiţi prin organizaţii. Vă ştiţi organizaţiile, ştiţi că aveţi în diferite organizaţii locale aceleaşi băbăciuni, de douăzeci de ani. Dacă nu interveniţi voi o să rămânem cu acceaşi doi consilieri...Ei sunt mulţumiţi, cu sticla în faţă. Sunt de douăzeci de ani consilieri. Dacă e posibil unchiul să fie la PSD, vărul la PNL şi toată familia trăieşte bine, dar ţara şi partidul, nu", a comentat liderul PDL.

Preşedintele democrat-liberal şi-a declarat satisfacţia că organizaţia PDL Bucureşti "începe să-şi revină".

"A fost organizaţia-fanion a PDL şi ea începe să îţi revină. Dar nu veţi creşte în Bucureşti, indiferent câte comunicate dă organizaţia de Bucureşti dacă nu atacaţi frontal. Puterea în Bucureşti are un nume – se numeşte Sorin Oprescu. Spuneţi-i pe nume. Cum puterea centrală are un nume: Ponta, Antonescu şi Voiculescu. (...) Puteţi planta panseluţe, dar atunci spuneţi cine face lucrul acesta. Nu le face guvernul central de la Bucureşti, ci puterea locală din Oradea, condusă de Popa. Aşa trebuie să spună şefii voştri", le-a spus Blaga participanţilor la şcoala de vară a TDL.

Pe de altă parte, Blaga a reamintit că acei care sunt la putere au fost votaţi de peste la 70 la sută din electorat şi aşteptările sunt foarte mari.

"Convingerea mea este că minciunile lui Ponta şi ale lui Antonescu din campanie nu vor ţine modul de a plăti facturile, nu vor putea compensa creşterea preţurilor, iar tot ceea ce trebuie să facem este ca în fiecare zi, fiecare dintre noi, nu numai conducerea centrală a partidului, fiecare organizaţie judeţeană să multiplice mesajele noastre să arătăm toate nerealizările acestui guvern", a atenţionat Vasile Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici