Blaga: Multe din lucrurile propuse de PDL au fost acceptate de Ponta. Să nu se răzgândească

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că multe din lucrurile propuse de PDL au fost acceptate de şeful Guvernului "cel puţin verbal" şi că PDL aşteaptă ca acesta să nu se răzgândească.

493 afișări
Imaginea articolului Blaga: Multe din lucrurile propuse de PDL au fost acceptate de Ponta. Să nu se răzgândească

Preşedintele PDL Vasile Blaga (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Blaga a evitat să spună dacă a fost mulţumit sau nu de discuţia cu premierul Ponta sau care este poziţia partidului faţă de acordul cu FMI.

Întrebat dacă după această întâlnire cu premierul, PDL intenţionează să depună o moţiune simplă sau de cenzură, Blaga a răspuns: "Sunt multe lucruri acceptate deja de către domnul Ponta, cel puţin verbal, de exemplu cererea nostră ca taxele şi impozitele agricole care vor fi colectate de primari să rămână la 1 ianuarie 2014 la administraţiile publice locale. Dar, deocamdată, aşteptăm, a fost o primă discuţie, să vedem că nu suntem puşi din nou în situaţia ca premierul să se răzgândească".

Blaga nu s-a pronunţat nici asupra precizărilor din scrisoarea de intenţie adresate FMI, pusă la dispoziţia liderului PDL de către Ponta. "Le-am văzut acum o oră. Lăsaţi-ne să mergem acasă şi să analizăm cu toată responsabilitatea şi desigur ne vom spune punctul de vedere în Parlament, atunci când premierul va face precizările necesare", a adăugat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici