Vasile Blaga: Am votat pentru o Românie a Uniunii Europene, pentru un parcurs

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, care nu a putut vota în secţia de care aparţine, din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă, şi-a exprimat opţiunea electorală la Deta, unde a spus că a votat pentru "o Românie a Uniunii Europene".

273 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Am votat pentru o Românie a Uniunii Europene, pentru un parcurs

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vasila Blaga a votat în jurul orei 12.15, în SECŢIA DE VOTARE de la Liceul ”Sfântul Nicolae” din oraşul Deta, în colegiul electoral în care candidează.

"Am votat pentru o Românie dreaptă, pentru o Românie a UE, pentru un parcurs", a declarat Blaga.

El s-a prezentat la urne alături de preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu a putut vota, duminică dimineaţa, în secţia de care aparţine, respectiv cea din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă, astfel că a fost nevoit să se întoarcă din drum şi să îşi exprime opţiunea electorală la Deta.

Drumul care leagă Timişoara de Cenad şi care traversează Sânnicolau Mare este blocat din cauza zăpezii şi a viscolului.

În judeţul Timiş, sunt 608.409 alegători, fiind amenajate 596 de secţii de vot pentru ALEGERILE PARLAMENTARE, din care 212 în Timişoara. În Timiş sunt zece colegii pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, fiind tipărite 1.350.000 de buletine de vot.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici