Blaga şi Gorghiu, întrebaţi ce vor face de ziua lui Iohannis: Îi urăm toate cele bune, de la Constanţa

Copreşedinţii PNL au anunţat că liberalii vor avea o acţiune sâmbătă la Constanţa şi că vor sărbători ziua de naştere a preşedintelui Klaus Iohannis de pe litoral, urmând să îi telefoneze şefului statului pentru a-i ura toate cele bune.

804 afișări
Imaginea articolului Blaga şi Gorghiu, întrebaţi ce vor face de ziua lui Iohannis: Îi urăm toate cele bune, de la Constanţa

Blaga şi Gorghiu, întrebaţi ce vor face de ziua lui Iohannis: Îi urăm toate cele bune, de la Constanţa (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

După şedinţa BPN al PNL de miercuri, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost întrebaţi de ziarişti, legat de faptul că sâmbătă este ziua de naştere a preşedintelui Klaus Iohannis, ce îi urează acestuia şi dacă va fi organizat un eveniment.

"Noi doi (copreşedinţii PNL - n.r.) o să fim la Constanţa sâmbătă", a spus Blaga, Gorghiu adăugând: "Îl sărbătorim de pe litoral. Avem acţiune".

"O să-i urăm toate cele bune, dar o să i le urăm sâmbătă", la telefon, a continuat Alina Gorghiu.

Şeful statului împlineşte sâmbătă 56 de ani. Klaus Iohannis s-a născut la 13 iunie 1959, la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici