Blaga spune că alegerile din PDL vor fi corecte, partidul nu se va scinda şi el va rămâne în PDL

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, la Buzău, că alegerile din 23 martie vor fi "extrem de corecte", anunţând, totodată, că indiferent de rezultat partidul nu se va scinda, iar el va face politică doar în interiorul PDL.

238 afișări
Imaginea articolului Blaga spune că alegerile din PDL vor fi corecte, partidul nu se va scinda şi el va rămâne în PDL

Blaga spune că alegerile din PDL vor fi corecte, partidul nu se va scinda şi el va rămâne în PDL (Imagine: Razvan Chirita / Mediafaxfoto)

Prezent, luni seară, la Buzău, unde şi-a prezentat moţiunea în faţa a circa 400 de membri PDL, liderul Vasile Blaga a declarat că, în opinia sa, alegerile din 23 martie vor fi organizate corect, membrii PDL urmând să voteze în funcţie de propriile opţiuni nu de "cât de puternic este un lider de filială".

"Alegerile vor fi extrem de corecte, sunt cinci mii de oameni şi am convingerea că oamenii ştiu ce au de făcut, am convingerea că fiecare va vota conform propriei opţiuni. E libertate totală. PDL nu se va scinda indiferent ce se va întâmpla. Partidul are o tradiţie, se întăreşte în opoziţie", a spus Blaga.

Întrebat ce părere are despre faptul că Elena Băsescu îi face campanie unei contracandidate de-a sa, Vasile Blaga a declarat: "Da, îi doresc o sarcină uşoară şi să aibă un copil foarte sănătos".

Vasile Blaga a adăugat că va câştiga alegerile în PDL, dar că oricare ar fi rezultatul nu va face politică decât în PDL: "Politică voi face doar în PDL, niciodată, în afara lui, nu mă cheamă Stănişoară sau Frunzăverde sau mai ştiu eu cum îi va chema după 23 martie".

La prezentarea moţiunii lui Blaga, liderul PDL Buzău, Cezar Preda, susţinător al acestuia, a declarat: "Nu poate ajunge cineva la conducerea partidului dacă nu este cinstit şi corect. Ne trebuie seriozitate, suntem serioşi, sunteţi serios, domnule Blaga, de aceea trebuie să fiţi preşedintele PDL".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a venit la Buzău însoţit de secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, de vRaluca Turcan, Andreea Paul şi de Radu F. Alexandru. El a fost întâmpinat de preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda, care a condus delegaţia în Sala Mare a Consiliului Judeţean în care au fost prezenţi aproximativ 400 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici