Boc a petrecut Revelionul la o cabană din Gilău

Premierul Emil Boc a participat, de Revelion, la o petrecere organizată de PDL Cluj la o cabană din comuna Gilău, de lângă Cluj-Napoca, unde au fost prezenţi liderii filialei şi parlamentarii partidului, împreună cu familiile acestora.

222 afișări
Imaginea articolului Boc a petrecut Revelionul la o cabană din Gilău

Boc a petrecut Revelionul la o cabană din Gilău (Imagine: Mediafax Foto)

La un kilometru distanţă de cabana "Varu", aparţinând de Direcţia Silvică Cluj, uu filtru instalat de SPP a blocat accesul presei sau al altor persoane neinvitate.

Premierul, care a mers împreună cu soţia sa, Oana, cele două fiice, Cezara şi Patricia, şi liderii PDL, a sosit la cabană joi seară, după care invitaţii au întrerupt mai bine de o oră petrecerea, pentru a participa la miezul nopţii în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca la focurile de artificii, după care o parte s-au reîntors la Gilău.

Alături de Emil Boc, au mai fost prezenţi la cabană, printre alţii, primarul Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, primarul oraşului Huedin, Mircea Moroşan şi cinci din cei şase parlamentari democrat-liberali clujeni.

Potrivit unor surse din cadrul filialei, petrecerea de Anul Nou a fost una "ca între colegi".

"A fost mai mult o petrecere între colegi, cu mâncare tradiţională. Am stat la masă şi am discutat una alta, şi politică, iar premierul Emil Boc s-a simţit ca acasă", au precizat sursele citate, care au menţionat că nu s-a dansat deloc.

Petrecerea a durat până în jurul orei 06.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici