Boc ar vrea să-şi ducă până la capăt mandatele de premier şi de preşedinte al PDL

Premierul Emil Boc nu ar mai dori să renunţe nici la funcţia de prim ministru şi nici la cea de preşedinte al PDL şi intenţionează să-şi ducă cele două mandate până la capăt, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

22 afișări
Imaginea articolului Boc ar vrea să-şi ducă până la capăt mandatele de premier şi de preşedinte al PDL

Boc ar vrea să-şi ducă până la capăt mandatele de premier şi de preşedinte al PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, unii lideri ai PDL au încercat să-l determine pe Emil Boc să renunţe la funcţia de premier, dar deocamdată acesta nu doreşte să plece din fruntea Guvernului.

Emil Boc are şanse să rămână în această funcţie în condiţiile în care partenerii de coaliţie nu agreează ideea unui premier tehnocrat, iar cei vizaţi pentru înlocuirea actualului şef al Guvernului nu ar fi acceptat, potrivit surselor citate, această sarcină.

Sursele citate au mai arătat, de asemenea, că Emil Boc doreşte să candideze în continuare pentru funcţia de preşedinte al PDL şi că el şi Vasile Blaga au şanse egale, în acest moment, pentru şefia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici