Boc: Bugetul Ministerului Apărării va fi suplimentat de Guvern, conform deciziei CSAT

Guvernul va discuta şi aproba, în şedinţa de miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Apărării, pentru a asigura participarea României la aplicarea embargoului legat de situaţia din Libia cu fregata Ferdinand, conform deciziei CSAT, a anunţat premierul Emil Boc la începutul şedinţei de guvern.

29 afișări
Imaginea articolului Boc: Bugetul Ministerului Apărării va fi suplimentat de Guvern, conform deciziei CSAT

Boc: Bugetul Ministerului Apărării va fi suplimentat de Guvern, conform deciziei CSAT (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a precizat că proiectul de act normativ privind suplimentarea bugetului Ministerului Apărării a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a hotărât, marţi, că România va participa la aplicarea embargoului legat de situaţia din Libia cu fregata Ferdinand şi cu doi ofiţeri de stat major, respectiv în total cu 207 militari.

La finalul şedinţei CSAT, preşedintele Traian Băsescu a declarat că, pentru ca fregata Regele Ferdinand să opereze în Marea Mediterană timp de trei luni, este nevoie de 4,5 milioane de euro, resursa financiară urmând să fie alocată de Guvern în următoarea şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici