Boc: Îi mulţumesc lui Victor Ponta, pentru că a reuşit performanţa să distrugă PNL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a partidului, că îi mulţumeşte liderului PSD, Victor Ponta, "pentru că a reuşit performanţa să distrugă PNL".

211 afișări
Imaginea articolului Boc: Îi mulţumesc lui Victor Ponta, pentru că a reuşit performanţa să distrugă PNL

Boc: Îi mulţumesc lui Victor Ponta, pentru că a reuşit performanţa să distrugă PNL (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De asemenea, Emil Boc a spus că "pe Crin Antonescu îl trădează şi poza de grup, şi inscripţia de pe tricou", precizând că poza de grup se referă la faptul că acesta se află între Ion Iliescu şi Adrian Năstase, iar pe tricou scrie "alianţa socialistă".

"Cum va fi ţara condusă de Victor Ponta şi Crin Antonescu, unul care merge la serviciu la unu şi pleacă la patru, iar altul care din două în două săptămâni, ca şi copilot, se răstoarnă cu maşina?", a mai spus Boc.

El a precizat că în PDL există o competiţie internă, şi nu o confruntare, menţionând că democrat-liberalii trebuie să se afle în confruntare cu adversarii lor politici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici