Boc, întrebat dacă demisionează din funcţia de premier: Nu intru în jocul presei pe această temă

Premierul Emil Boc nu a dorit nici luni seara să precizeze concret dacă se va retrage de la conducerea Guvernului, declarând că nu doreşte să intre în "jocul presei" pe această temă, dar şi că un partid poate fi condus şi prin delegare de atribuţii.

340 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă demisionează din funcţia de premier: Nu intru în jocul presei pe această temă

Boc, întrebat dacă demisionează din funcţia de premier: Nu intru în jocul presei pe această temă (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebat, la postul public de televiziune, dacă va demisiona din postul de prim-ministru, Boc a evitat un răspuns direct.

"România are acum un guvern, iar Guvernul are un prim-ministru şi ne comportăm ca atare. Nu intru în jocul presei pe această temă", a spus Boc.

Întrebat însă în continuare dacă mai poate conduce PDL ocupând şi postul de premier, Boc a arătat că un partid poate fi condus şi prin "instituţia delegării de atribuţii".

"Este mult de muncit în partid, dar un partid se conduce şi prin instituţia delegării", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici