Boc: Noul Guvern va fi mai mic decât cel actual, nu am închis uşa PNL-ului

Preşedintele PDL, Emil Boc, desemnat de preşedintele Traian Băsescu pentru un nou mandat de premier, a declarat joi, la sediul central al partidului, că noul Guvern va avea o componenţă mai restrânsă decât cea actuală şi a arătat că democrat-liberalii nu au închis uşa PNL-ului.

20 afișări
Imaginea articolului Boc: Noul Guvern va fi mai mic decât cel actual, nu am închis uşa PNL-ului

Boc: Noul Guvern va fi mai mic decât cel actual, nu am închis uşa PNL-ului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat ce formulă va avea viitorul Executiv, Emil Boc a răspuns: "Va fi mai mic decât cel pe care îl are actualul Guvern, pentru că 2010 este un an greu economic şi dacă cerem solidaritate şi responsabilitate tuturor românilor trebuie să începem cu primul ministru şi cu Guvernul cu care va merge în Parlament".

El a menţionat că PDL va avea discuţii cu toate formaţiunile care şi-au arătat disponibilitatea de a susţine majoritatea guvernamentală, şi anume UDMR, grupul minorităţilor naţionale şi grupul independenţilor.

Despre posibilitatea ca PNL să intre în noul Guvern, Boc a spus: "Nu am închis uşa PNL, din punctul meu de vedere, ea rămâne deschisă. Ceea ce am discutat şi le-am propus ieri rămâne valabil şi pentru colegii de la PNL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici