Boureanu: Nu văd niciun viitor al ARD; Ungureanu, Pavelescu şi Neamţu trebuie cooptaţi în PDL

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, vineri, înainte de Colegiul Director al PDL, că nu vede niciun viitor al ARD şi că toţi democrat-liberalii au crezut că poate să facă "dintr-un partid cu coloană vertebrală şi trei partide fantomă o alianţă", dar nu a mers.

519 afișări
Imaginea articolului Boureanu: Nu văd niciun viitor al ARD; Ungureanu, Pavelescu şi Neamţu trebuie cooptaţi în PDL

Boureanu: Nu văd niciun viitor al ARD; Ungureanu , Pavelescu şi Neamţu trebuie cooptaţi în PDL

"Nu văd niciun viitor al ARD, nu vreau să se supere nimeni pe mine, a fost o decizie pe care am luat-o în unanimitate şi s-a dovedit că nu a fost bună. Am crezut că putem face dintr-un partid cu coloană vertebrală şi trei partide fantomă o alianţă care să meargă, dar nu a mers", a spus Boureanu.

El a arătat că soluţia corectă ar fi cooptarea copreşedinţilor ARD Mihai Răzvan Ungureanu, Aurelian Pavelescu, Mihail Neamţu îm PDL şi că aceasta ar fi fost soluţia bună şi atunci.

"Aceasta este soluţia corectă şi ar fi fost şi atunci prin primirea lui Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Aurelian Pavelescu. Este o decizie corectă dar la acest moment nu mai depinde de noi nu ştiu ce decizie vor lua dânşii", a spus Boureanu.

Boureanu a mai arătat că nu este recomandat ca actuala conducere a partidului să-şi depună mandatul deoarece urmează o perioadă în care noul legislativ trebuie să se organizeze, iar PDL are nevoie de stabilitate.

"Cred că vom avea o convenţie naţională. nu ştiu dacă e momentul acum pentru depunerea mandatului actualei conduceri când partidul se organizează pentru începerea noului Parlament, când va trebui să avem negocierile pentru comisii să lăsăm acum partidul fără conducere. În mod sigur va fi o convenţie naţională undeva în luna martie", a adăugat Boureanu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici