Calimente: Băsescu, pe post de Moise la inundaţii; "doamna blondă" cu cizme "D&G"

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu a mers în zonele inundate pentru că "şi-a imaginat că aşa cum a despicat Moise apele, aşa va opri el inundaţiile", în timp ce "doamna blondă" era încălţată cu cizme de cauciuc "Dolce&Gabbana".

38 afișări
Imaginea articolului Calimente: Băsescu, pe post de Moise la inundaţii; "doamna blondă" cu cizme "D&G"

Calimente: Băsescu, pe post de Moise la inundaţii; "doamna blondă" cu cizme "D&G"

Deputatul Mihăiţă Calimente a declarat că nu înţelege motivul pentru care Traian Băsescu s-a deplasat în zonele inundate, întrucât şeful statului nu i-a încurajat pe sinistraţi, ci i-a dojenit.

"Deşi nu are atribuţii, dacă tot a mers la inundaţii se presupune că a făcut acest lucru ca să îi încurajeze pe sinistraţi, însă ceea ce am văzut a fost că i-a dojenit, i-a tras de urechi. El şi-a imaginat că, aşa cum a despicat Moise apele, aşa va opri el inundaţiile", a afirmat Calimente.

Calimente a spus că a observat că "doamna blondă" avea cizme de cauciuc marca "D&G", neprecizând la cine se referă.

"Doamna blondă era cu cizme «Dolce and Gabbana» chiar dacă erau din cauciuc, că doamna nu poate să poarte altfel de cizme. I-a mai dăruit unui sinistrat o bicicletă, fără să-şi dea seama că nu avea unde să o folosească, de vreme ce totul era inundat în jur", a spus Calimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici