Călin Popescu Tăriceanu: Prezenţa lui Victor Ponta este utilă, nu ştiu dacă în afara unui partid

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu ştie dacă prezenţa lui Victor Ponta va fi utilă în afara unui partid politic, afirmând că nu şi-ar dori să asiste la o slăbire a forţelor care îşi doresc o Românie mai democratică.

308 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu: Prezenţa lui Victor Ponta este utilă, nu ştiu dacă în afara unui partid

Tăriceanu: Prezenta lui Victor Ponta este utilă, nu ştiu dacă în afara unui partid (Imagine: MARIUS DUMBRAVEANU/ MEDIAFAX FOTO)

„Victor Ponta mă interesează dintr-un motiv aparte. A fost prim-ministru, a avut un mandat de succes, am avut o colaborare politică foarte bună şi cred că prezenţa lui pe scena politică şi viitorul carierei lui mie, cel puţin mie, nu îmi sunt indiferente. Eu cred că prezenţa lui este utilă, nu ştiu dacă în afara unei structuri politice pentru că un exerciţiu politic în afara unui partid este foarte dificil”,a declarat preşedintel Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, solicitat să comenteze decizia lui Victor Ponta de a-şi depune demisia în alb din PSD.

Tăriceanu a afirmat că nu şi-ar dori să asiste la o slăbire a forţelor care îşi doresc o Românie mai democratică.

„Sigur, aici decizia va fi luată într-o ordine în care doriţi de Victor Ponta şi de PSD. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu asistăm la o slăbire a forţelor care, şi pe Victor Ponta în această privinţă în cunosc foarte bine, îşi doresc o Românie mai bună, mai liberă, mai democratică”, a spus Tăriceanu.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, că îi va trimite în cursul zilei preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb din partid, el menţionând că atunci când îl va supăra foarte tare, acesta va putea să o introducă şi să scape de persoana sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici