Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă ”Suleiman Magnificul”

Europarlamentarul Cătălin Ivan a susţinut, duminică, într-o postare, că liderul PSD Liviu Dragnea a suspendat o şedinţa la partid ca să vadă „Suleiman Magnificul”, el apreciind că filmul ar trebui interizis întrucât, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri.

10651 afișări
Imaginea articolului Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă ”Suleiman Magnificul”

Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul

„Ne-am amuzat când (Liviu Dragnea, n.r.) a suspendat o şedinţa la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistica nouă. După criza Shhaideh a urmat criza Plumb şi Shhaideh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a scris Ivan pe contul său de Facebook.

El a adăugat că Dragnea a exploatat slăbiciunile celor din jurul său şi a ajuns acum să controleze aproape toate instituţiile statului.

„Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenţie pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înţeleg ce urmăreşte, să-i anticipez planurile. Această indiferenţă a tuturor, mai ales a liderilor importanţi ai partidului, ne costă acum foarte scump. A ştiut să se facă util, să îşi facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur ... şi am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituţiile importante ale statului”, a adăugat Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici