Cătălina Ponor, pe lista candidaţilor la alegerile pentru Camera Deputaţilor: "Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe"

Gimnasta Cătălina Ponor va candida, la alegerile din decembrie, pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3293 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor, pe lista candidaţilor la alegerile pentru Camera Deputaţilor: "Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe"

Cătălina Ponor va candida din partea PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE: Cătălina Ponor: Sunt doar propusă pe lista PSD, nu am dat un răspuns încă

Gimnasta Cătălina Ponor susţine că este doar propusă pe lista PSD pentru pentru Camera Deputaţilor, dar nu a dat, deocamdată, un răspuns în acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ", scrie, joi seara, Cătălina Ponor pe contul ei de Facebook.

Aceasta menţionează că este doar propusă pe listele PSD, dar nu a dat până în acest momnent un răspuns.

"Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere!”, scrie gimnasta.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că gimnasta se află pe lista candidaţilor la alegerile din decembrie.

Conform sursei citate, Cătălina Ponor va ocupa un loc eligibil pe lista candidaţilor.

Deputatul Mircea Titus Dobre nu a oferit şi alte nume de candidaţi din partea PSD Constanţa întrucât lista este în curs de definitivare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici