Ceartă în coaliţie: UDMR ar cere încă un minister pentru a renunţa la candidatura la Senat

Liderii coaliţiei de guvernare s-au certat, în şedinţa de luni dimineaţă, pe tema candidaturii la şefia Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale, care au relatat că Uniunea ar fi cerut conducerea a încă unui minister pentru a renunţa la candidatura la Senat.

830 afișări
Imaginea articolului Ceartă în coaliţie: UDMR ar cere încă un minister pentru a renunţa la candidatura la Senat

Ceartă în coaliţie: UDMR ar cere încă un minister pentru a renunţa la candidatura la Senat (Imagine: Razvan Chirit/Mediafax Foto)

Liderii coaliţiei ar fi trebuit să stabilească în şedinţa de luni dimineaţă susţinerea unei candidaturi comune la funcţia de preşedinte al Senatului, în condiţiile în care PDL revendică acest post, dar şi UDMR a arevendicat poziţia.

Surse din PDL au declarat, pentru MEDIAFAX, că în şedinţa coaliţiei membrii acesteia "s-au certat" pe tema candidaturii la şefia Senatului.

Conform surselor citate, în cadrul acestor discuţii UDMR ar fi solicitat "anumite lucruri" în schimbul renunţării la pretenţia de a le reveni funcţia de preşedinte al Senatului, "eventual conducerea unui nou minister".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici