Cezar Preda: Dacă Prigoană va pleca din PDL, partidul va ieşi pe locul 3-4 la alegerile din Capitală. Prigoană primeşte 20% din voturi în orice partid s-ar afla

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Silviu Prigoană trebuie să rămână în interiorul PDL, arătând că acesta poate obţine 20 % din voturile bucureştenilor şi că dacă ar pleca la alt partid atunci PDL ar ieşi pe locul trei sau patru în cursa electorală pentru Capitală.

825 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Dacă Prigoană va pleca din PDL, partidul va ieşi pe locul 3-4 la alegerile din Capitală. Prigoană primeşte 20% din voturi în orice partid s-ar afla

Cezar Preda (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Dacă Silviu Prigoană nu rămâne în interiorul PDL, candidat sau nu, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la alegerile pentru Bucureşti. Dacă Silviu Prigoană va intra în competiţia electorală şi va candida din partea unui alt partid sau a unei alianţe politice, atunci PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti", a apreciat Cezar Preda.

El a mai spus că "un oraş de talia Bucureştiului nu e format numai din intelectuali sau numai din oameni simpli, ci este un amestec".

"Un oraş de talia Bucureştiului nu e format numai din intelectual sau numai din oameni simpli, el este un amestec. Silviu Prigoană primeşte 20% din voturile bucureştenilor în orice partid s-ar afla şi PDL să-l ţină în PDL!", a adăugat Cezar Preda.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul.

"Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a explicat Silviu Prigoană.

El s-a arătat nemulţumit de faptul că atacurile la adresa sa care vin din partea colegilor de partid nu au legătură cu munca lui politică.

Prigoană a mai spus că el nu a făcut de ruşine partidul, a fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca Baconschi să spună despre el că este copia palidă a lui Oprescu.

"Eu n-am făcut de ruşine partidul, am fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca greii partidului, intelectualii partidului să spună că sunt o copie palidă a domnului Oprescu. Atunci am să-l las pe domnul Baconschi să fie copia îmbujorată a domnului Oprescu", a precizat Prigoană.

Prigoană a mai spus că a ajuns deputat PDL "pe vot popular", arătând că el a fost singurul deputat democrat-liberal din Bucureşti care a intrat în Parlamentul României "pe vot popular, cu aproape 60%".

Silviu Prigoană a menţionat că rămâne în PDL şi că mai e timp până la alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici