Cezar Preda: Vom face o campanie agresivă pentru Predoiu. Sper ca PNL şi PSD să-l susţină întrucât e buzoian

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, că partidul pregăteşte o campanie electorală "foarte agresivă" pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, precizând că speră ca, cel puţin în judeţul Buzău, PNL şi PSD să-l susţină pe acesta, pentru că este buzoian.

166 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Vom face o campanie agresivă pentru Predoiu. Sper ca PNL şi PSD să-l susţină întrucât e buzoian

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cezar Preda a afirmat, într-o conferinţă de presă, că PDL va face o campanie "agresivă de promovare" pentru Cătălin Predoiu, care este "un om riguros, care ştie ce are de făcut".

"Vom face o campanie foarte agresivă pentru Cătălin Predoiu, cel puţin la nivel judeţean pentru că este buzoian. Cred că sloganul «Un buzoian preşedintele României, Predoiu preşedinte» va trebui să fie în mintea fiecărui buzoian. Este o onoare ca buzoienii să susţină la preşedinţie un om al locului. Predoiu este un om riguros, care ştie ce are de făcut, nu este un om al conflictelor şi buzoienii au toate motivele să fie mândri. Nu poate fi pus în galeria politicienilor care nu au onorat România", a spus deputatul Cezar Preda.

Preda a mai spus că şi-ar dori ca şi PNL şi PSD să îl susţină pe Cătălin Predoiu, măcar pentru faptul că acesta este buzoian, iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, să nu recurgă la "o campanie negativă".

"Nu ştiu care va fi reacţia PNL şi PSD în susţinerea unui om al locului, pentru că ei nu au fost în stare să aibă candidaţi buzoieni nici la parlamentare, când ar fi putut să se aleagă şi pisica şi căţelul. Eu sper să îl susţină pe Predoiu şi să nu facă campanie negativă unui om care s-a născut, a crescut şi s-a format în Buzău", a spus liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici