Cîţu, despre un congres PNL: Fără să îl pornesc eu, nu ştiu cum îl vor face

Preşedintele PNL Florin Cîţu a spus joi seara că nu ştie cum ar putea fi convocat un congres al PNL fără „să îl pornesc eu”.

367 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre un congres PNL: Fără să îl pornesc eu, nu ştiu cum îl vor face

Întrebat joi seara al Antena 3 despre posibilitatea ca unii colegi ai lui să convoace un congres al PNL în primăvară, Florin Cîţu a spus: „Fără să îl pornesc eu, nu ştiu cum îl vor face. Bineînţeles că există reproşuri. Şi eu îi reproşam lui Ludovic Orban şi alţii îmi reproşează mie. Eu înţeleg aceste reproşuri, toţi dorim binele PNL. Ceea ce le cer eu colegilor mei şi ceea ce fac eu este ca aceste reproşuri să fie reale, să fie o critică constructivă”, a spus Cîţu.

Preşedintele PNL a declarat că încurajează dialogul.

Despre relaţia cu premieul Nicolae Ciucă, liderul liberal a spus că este „foarte bună”.

Eu am spus din primul moment că nu voi interveni peste actul de guvernare dacă nu deviază de la program. În momentul în care văd că deviază de la programul de guvernare şi sunt puse în pericol obiectivele atunci voi interveni. În rest, este atributul premierului să implementeze programul de guvernare. Ceea ce este în afara acestuia, mergem în coaliţie şi discutăm. Au fost câteva momente în care am aflat din presă de câteva decizii şi am fost puţin deranjat”, a mai spus Cîţu.

În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, Florin Cîţu a spus că este „foarte bună” şi că nu s-a schimbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici