Cluj: Cinci vrăjitoare dezleagă blestemul flăcării violet abătut asupra Parlamentului României

Cinci vrăjitoare au început, vineri seară, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura nouă zile şi nouă nopţi, prin care vor să desfacă blestemul flăcării violet despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României.

1333 afișări
Imaginea articolului Cluj: Cinci vrăjitoare dezleagă blestemul flăcării violet abătut asupra Parlamentului României

Cluj: Cinci vrăjitoare dezleagă blestemul flăcării violet abătut asupra Parlamentului României

Vrăjitoarele, din Cluj, Buftea şi Bucureşti, susţin că vor face descântece atât pe malul Someşului, cât şi în pădurea şi cimitirul din comuna Baciu.

Adunate într-o cameră dintr-un bloc din Cluj-Napoca, şi stând aşezate în semicerc pe un cearceaf violet, vrăjitoarele fac incantaţii asupra unui ceaun în care arde focul, rotind deasupra câte o scoică sau un băţ de lemn. Toate au pe cap câte un batic de aceeaşi culoare şi fiecare spune, pe rând, un descântec.

"Alungă răul din Guvernul României, să rămână ţara României curată de farmece, de blesteme, să rămână Guvernul curat, să rămână luminat, veşti bune să ne aducă Guvernul. Am potolit şi am îndepărtat flacăra răului şi a blestemului din Parlamentul României prin stol de păsări negre. Să se îndepărteze tot răul, tot farmecul din Parlament, să nu mai fie ceartă şi dezbinare şi să aibă linişte şi să aibă loc împreunarea puterilor şi a forţelor. Ieşi, răule, din ţara noastră şi din creierii preşedinţilor şi conducătorilor", spune, cu o voce gravă, vrăjitoarea Cireşica din Buftea, singura din România care a scris şase cărţi despre magie.

Mama Lucica, vrăjitoare din Buftea, intervine şi ea, în descântec, fâcându-şi cruce şi spunând: "Aşa să ne ajute Dumnezeu" sau "Să dea Dumnezeu, amin".

Descântecul continuă, pentru alungarea duhurilor rele din Parlament, care a fost "lecuit de blesteme, de bântuieli, de farmece şi de păcate".

Cireşica a precizat că scopul ritualului este "pentru ţară".

"Să fie ritualul pentru ţara noastră, pentru dezbinarea răului, farmecelor şi blestemelor din Parlament. Cum e mierea de dulce, aşa să fie de dulce Casa Poporului, Parlamentul, Guvernul. Adună dragoste pentru tot poporul românesc. Pe noi ne doare sufletul pentru ţara noastră şi am făcut ritualul pentru binele ţării noastre", adaugă Cireşica.

Potrivit acesteia, în urmă cu mai mulţi ani, "în Parlament a intrat un stol de păsări negre", iar de atunci instituţia este bântuită de "fantome şi farmece".

"În Parlament este o mare dezbinare şi asupra oricărui om lucid care vine pentru conducerea ţării intervine dezbinarea. Flacăra violet a afectat foarte mulţi oameni din Parlament. Sunt forţe negative, malefice, care fac rău prin flăcări violet", spune Cireşica.

Tămăduitoarea Sandra explică faptul că flacăra violet a fost un secret al vrăjitoarelor şi al forţelor lor puternice dar că, odată ce a fost descoperit, "de oamenii mari, chiar din Guvernul României", vrăjitoarele au decis că trebuie să îl facă public.

"Culoarea violet este pentru minte, pentru capacitatea mintală puternică şi pentru putere, culoarea roşie este bună pentru pântecul femeilor, iar culoarea portocalie pentru organele de mai sus. Noi, cele cinci vrăjitoare, am descoperit că pe tărâmul Clujului sunt farmece şi blesteme foarte mari şi foarte mulţi oameni afectaţi, iar noi putem să le alungăm", a spus Sandra.

Potrivit acesteia, ritualul început vineri seară va dura nouă zile şi nouă nopţi, perioadă în care cele cinci vrăjitoare se vor lupta să "alunge farmecele şi blestemele din Parlamentul României".

Vrăjitoarele au comentat şi declaraţiile Mihaelei Geoană privind împrejurările în care Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidenţiale.

"Ne-am consultat şi, într-adevăr, a fost folosită flacăra violet, în secret. Am constatat că familia Geoană a fost lovită de forţele malefice, ale răului şi nu le merge rău numai pe plan profesional, ci şi pe alte planuri", precizează Sandra.

Cireşica a subliniat că în Parlament, la dezbaterea din campania electorală, s-a lucrat, printre altele, "cu apă părăsită de la nouă fântâni" şi a spus că, dacă i s-ar permite să intre în Parlament ar face "un descântec şi o dezlegare".

"Blestemul flăcării violet durează. Depinde pe ce perioadă a fost făcut, de la trei ani la nouă sau 27 de ani. Pentru unii, flacăra violet a fost benefică, iar pentru alţii, malefică, i-au îngreunat mintea, trupul şi sufletul", a menţionat vrăjitoarea din Buftea, care a adăugat că nu poate preciza cât va dura blestemul asupra lui Mircea Geoană fără a avea o poză a liderului PSD şi acordul acestuia.

Cele cinci vrăjitoare, Cireşica, Sandra, Mama Lucica, Claudia şi Maria, vor continua ritualul pe râul Someş, în pădurea şi cimitirul Baciu.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, în 16 ianuarie, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

"Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterea respectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. (...) Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ", a relatat liderul PSD.

Ulterior, Mircea Geoană a declarat că nu crede în atacuri energetice sau în influenţe ezoterice, el precizând că spusele sale referitoare la o persoană care nu avea ce să caute la confruntările din campania electorală au fost denaturate.

Întrebat despre discuţiile recente referitoare la influenţe ezoterice, Geoană a precizat: "Eu nu am vorbit de aşa ceva. Eu am spus că am remarcat o persoană care mi s-a părut că nu avea ce să caute acolo (la confruntările din campanie, n.r). Atâta tot. Nu cred în aceste chestiuni şi nu vreau să comentez aceste chestiuni".

El a arătat că spusele sale au fost denaturate în mod deplasat şi a precizat că este evident că aceste lucruri sunt folosite în campania internă din PSD.

De altfel, tema a fost comentată de mai mulţi lideri politici, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirmând că referirile la "flacăra violet" şi la "atacurile energetice" reprezintă "o întoarcere la Nostradamus", în timp ce senatorul PSD Miron Mitrea a spus că Mircea Geoană ar trebui să părăsească funcţiile de preşedinte al PSD şi al Senatului, în condiţiile în care îşi motivează, în mod "ridicol şi penibil", acţiunile prin "atacuri energetice" la adresa sa şi a familiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici