Conducerea PSD aprobă în unanimitate păstrarea şefiei Senatului pentru Geoană

Conducerea PSD a aprobat, luni, în unanimitate, păstrarea funcţiei de preşedinte al Senatului pentru Mircea Geoană, au declarat pentru MEDIAFAX surse din BPN al partidului.

11 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD aprobă în unanimitate păstrarea şefiei Senatului pentru Geoană

Conducerea PSD aprobă în unanimitate păstrarea şefiei Senatului pentru Geoană (Imagine: Andrei SpuracheMediafax Foto)

Membrii BPN al PSD au întărit, prin această hotărâre, decizia luată de Comitetul Executiv al partidului imediat după ce Mircea Geoană a pierdut alegerile pentru şefia PSD, în favoarea lui Victor Ponta.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa BPN al PSD este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici