Congresul PSD va avea loc la Sala Palatului, în prezenţa a 4.000 de delegaţi

Congresul PSD va avea loc în perioada 19-20 aprilie, în Bucureşti, la Sala Palatului, în prezenţa a circa 4.000 de delegaţi, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Cătălin Ivan.

638 afișări
Imaginea articolului Congresul PSD va avea loc la Sala Palatului, în prezenţa a 4.000 de delegaţi

Congresul PSD va avea loc la Sala Palatului, în prezenţa a 4.000 de delegaţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El a precizat că la acest Congres vor fi aleşi 16 vicepreşedinţi ai partidului. Potrivit lui Ivan, 8 vicepreşedinţi vor fi regionali, aleşi doar de către reprezentaţii regiunilor, iar ceilalţi 8 vor fi aleşi la nivel naţional, pe domenii de activitate.

Potrivit lui Ivan, BPN al PSD a decis ca dintre cele opt funcţii de vicepreşedinte alese la nivel naţional, pe domenii de activitate, trei să fie alocate femeilor.

El a arătat că dacă femeile vor câştiga mai mult de trei funcţii de vicepreşedinte, le vor şi ocupa.

Ivan a subliniat însă că cel puţin trei dintre funcţii vor reveni colegelor social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici