Constantin: USL trebuie să rămână unită până când efectele economice vor fi resimţite de cetăţeni

Liderul PC, Daniel Constantin, afirmă că şansele ca USL să se menţină până la alegerile prezidenţiale sunt "foarte mari", considerând că Uniunea trebuie să rămână unită până când efectele economice ale guvernării vor fi vizibile şi resimţite de către cetăţeni.

286 afișări
Imaginea articolului Constantin: USL trebuie să rămână unită până când efectele economice vor fi resimţite de cetăţeni

Constantin: USL trebuie să rămână unită până când efectele economice vor fi resimţite de cetăţeni (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, ce şanse sunt ca USL să se menţină până la alegerile prezidenţiale, ţinând cont de disputele din interiorul Uniunii, Daniel Constantin a afirmat că şansele "sunt mari".

"Şansele ca USL să se menţină până la alegerile prezidenţiale sunt foarte mari. Cred că USL şi-a dovedit maturitatea politică. De fiecare dată, chiar dacă au fost tensiuni mici sau mari, maturitatea politică a primat şi cu toţii am conştientizat că nu trebuie să ne gândim la interesul PSD, PNL sau PC, ci trebuie să ne gândim la marea responsabilitate pe care ne-au dat-o oamenii. Cred că nu ne permitem să dezamăgim alegătorii care ne-au votat şi să vorbim, deja, de ruperea USL. Suntem abia la începutul misiunii noastre politice, angajamentul cel mai important este faţă de cetăţeni şi trebuie să îl respectăm", a spus Constantin.

El a afirmat că USL trebuie să guverneze bine şi să primeze îmbunătăţirea stării economice a României.

"Asta aşteaptă cetăţenii, nu dacă se rupe sau nu USL, care este un lucru secundar. Trebuie să primeze activitatea guvernamentală. USL trebuie să rămână unită până când efectele economice vor fi vizibile şi vor fi resimţite de către cetăţeni", a spus Constantin.

Daniel Constantin va vizita, joi, la Cluj-Napoca, Târgul de produse şi utilaje agricole Agraria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici