Cristian Preda: Dacă Băsescu ar dori să revină la PDL vine la reformişti, nu la FSN-işti

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că Traian Băsescu "vine la reformişti şi nu la FSN-işti" în cazul în care şeful statului ar dori să revină la PDL după ce nu va mai avea funcţia de preşedinte al României.

228 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Dacă Băsescu ar dori să revină la PDL vine la reformişti, nu la FSN-işti

Cristian Preda (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Cristian Preda şi ceilalţi susţinători ai Monicăi Macovei, înscrisă în cursa pentru şefia PDL, au fost întrebaţi dacă Traian Băsescu mai are loc în PDL după ce acesta a spus că ar vrea să vină în politică după ce nu va mai ocupa funcţia de preşedinte.

"Vine la reformişti, nu la FSN-işti. El spune de ani de zile că nu a fost niciodată membru al FSN. Că a intrat atunci când s-a format PD. Sigur vine la reformişti, nu la FSN-işti", a spus Cristian Preda.

El a făcut aceste precizări în conferinţa de presă organizată de Monica Macovei după ce aceasta a depus moţiunea "Reformiştii" pentru şefia partidului, moţiune care a fost înaintată Comisiei de organziare a Convenţiei PDL. Alături de Monica Macovei, la eveniment au fost prezenţi Cristian Preda, Teodor Baconschi, Sever Voinescu şi Ionuţ Popescu.

Convenţia PDL va avea loc în 23 martie, având ca obiectiv alegerea preşedintelui PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici