Cristian Preda, fost membru al PDL: De aproape patru ani, Iohannnis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu

Europarlamentarul Cristian Preda, fost membru al PDL, a afirmat că de aproximativ patru ani Klaus Iohannis încearcă să demonstreze că nu seamănă cu Traian Băsescu, dar în această sâmbătă a uitat acest lucru şi a participat la Consiliul Naţional al PNL.

355 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda,  fost membru al PDL: De aproape patru ani, Iohannnis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu

Cristian Preda, fost membru al PDL: De aproape patru ani, Iohannnis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu

"De aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL. A înţeles că altfel pierde susţinerea pedeliştilor, care începuseră să caute o alternativă pentru 2019", a scris Cristian Preda, sâmbătă pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la şedinţa Consiliului Naţional al PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului. Acesta le-a cerut liberalilor să vină cu un program solid pentru a reprezenta o alternativă reală în politică şi i-a îndemnat să vorbească cu oamenii care sunt în stradă.

Nu sunteţi singuri în societate. Este nevoie ca PNL să fie un partid puternic şi solid. Şi puteţi. Fiţi hotărâţi. Construiţi un program politic solid, serios. Fiţi uniţi, fiţi puternici şi spuneţi omaneilor ce vreţi cu România. Mergeţi între oameni. Spuneţi-le că aveţi soluţii pentru economia românească, pentru finanţele publice din România. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum se face adevarată reformă administrative, spuneţi oamenilor că pentru voi contează românii din Diaspora. Spuneţi oamenilor că pentru voi justiţia contează. Oamenii trebuie să creadă că justiţia este dreaptă, eficientă. Şi pentru asta să vă luptaţi. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum trebuie guvernată ţara. Şi cel mai important lucru, spuneţi-le oamenilor simplii, mergeţi tot timpul între oameni şi spuneţi-le. Nu aşteptaţi o campanie electorală. Oamenii sunt afară. Vă aşteaptă", a afirmat Klaus Iohannis, la şedinţa PNL.

Şeful statului le-a transmis liberalilor că sunt parte a soluţiei de a schimba lucrurile în România.

"Explicaţi-le oamenilor că aşa nu se poate. Explicaţi-le că aveţi soluţii pentru a lovi o conducere incompetent şi toxică. Eu mă lupt de la început pentru o Românie puternică, democratică, europeană, prosperă. Noi am declarant împreună aceste lucruri în 2014. Eu mă lupt pentru a îngrădi efectele nefaste ale acestei guvernări pesediste. Eu mă lupt cu abuzurile PSD, lupt împotriva abuzurilor PSD. Vă invit să faceţi la fel", a mai spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici