Cristian Socol, fost consilier al premierului Ponta, ar putea fi propus pentru postul de viceguvernator BNR

Consilierul personal pe probleme de macro-economie al fostului premier Victor Ponta, economistul Cristian Socol, ar putea fi propus de coaliţia de guvernare pentru postul de viceguvernator BNR, au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

2773 afișări
Imaginea articolului Cristian Socol, fost consilier al premierului Ponta, ar putea fi propus pentru postul de viceguvernator BNR

Cristian Socol ar putea fi propus pentru postul de viceguvernator BNR – surse

Coaliţia de guvernare se va reuni vineri pentru a stabili persoana care va fi susţinută politic de către coaliţie pentru funcţia de viceguvernator BNR, vacantată ca urmare a demisiei lui Bogdan Olteanu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, în cursul acestei săptămâni, că viitorul viceguvernator ar trebui să fie propus de coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Pe de altă parte, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, le-a cerut liderilor PSD si ALDE să respecte dreptul PNL de a face o propunere pentru postul de viceguvernator al BNR, afirmând ca dacă vor continua cu atitudinea de "cuceritor sovietic" precedentele pe care le creează li se pot întoarce.

Numele lui Socol a mai fost vehiculat la momentul formării Guvernului Grindeanu, pentru preluarea portofoliului Finanţelor sau al Fondurilor Europene.

Socol este economist şi predă la ASE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici