Dan Mihalache şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al Senatului

Secretarul general al Senatului, Dan Mihalache, şi-a anunţat, luni, demisia din funcţie, pe care o va prezenta Biroului Permanent al Senatului.

329 afișări
Imaginea articolului Dan Mihalache şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al Senatului

Dan Mihalache şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al Senatului (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"E o chestiune care ţine de etica politică, de angajamentul meu pe care îl am vizavi de Crin Antonescu şi de PNL. Regret că nu am putut finaliza anumite proiecte pe care începusem să le derulez în Senat, şi ne vedem pe arena politică, în continuare", a declarat Dan MIhalache.

El a adăugat că este foarte bucuros să îşi reia statutul de om politic şi a precizat că se va implica în campania PNL pentru europarlamentare.

Dan Mihalache fusese numit în funcţia de secretat general al Senatului la începutul actualei sesiuni parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici