Daniel Fenechiu: PSD, UNPR şi ALDE nu vor alegerea primarilor în două tururi

Liderul PND, Daniel Fenechiu, a declarat că s-a conturat o majoritate parlamentară, formată din PSD, UNPR şi ALDE, care se opune alegerii primarilor în două tururi. El spune că Dacian Cioloş ar trebui să îşi asume răspunderea pentru că "nimeni nu-şi permite să introducă moţiune de cenzură"

297 afișări
Imaginea articolului Daniel Fenechiu: PSD, UNPR şi ALDE nu vor alegerea primarilor în două tururi

Daniel Fenechiu: PSD, UNPR şi ALDE nu vor alegerea primarilor în două tururi (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

"Premierul ne-a spus că nu doreşte să se substituie Parlamentului, dar a vrut să vadă dacă există o majoritate politică să intervină, să se concretizeze mai repede. A luat act de poziţia noastră , aşa cum am declarant, noi susţinem alegerile în două tururi, credem că este o dovadă de democraţie, însă am aflat cu tristeţe că majoritatea parlamentară este împotriva acestei măsuri. Premierul ne-a spus că, din contactele avute, atât PSD, cât şi U NPR şi ALDE se opun acestei măsuri", a declarat deputatul Daniel Fenechiu, liderul Partidului Naţional Democrat.

El consideră că este posibilă o fisurare a fostei alianţe de guvernare - PSD, UNPR, ALDE.

"Cred că ar putea să fie o asumare a răspunderii guvernamentale, pentru că nu cred că există cineva care şi-ar permite să introducă o moţiune de cenzură împotriva actualului guvern. Sper ca dl. Cioloş să aibă curaj", a conchis Daniel Fenechiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici