Declaraţiile de avere ale candidaţilor la europarlamentare: Daciana Sârbu are două terenuri, trei case şi şapte conturi bancare

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu deţine, potrivit declaraţiei de avere depusă la BEC, un teren forestier, unul intravilan, un autoturism Land Rover şi şapte conturi bancare.

1886 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile de avere ale candidaţilor la europarlamentare: Daciana Sârbu are două terenuri, trei case şi şapte conturi bancare

Daciana Sarbu (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Soţia premierului, aflată pe locul şapte pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC pentru euroalegeri, a trecut în declaraţia de avere un teren forestier în Dâmboviţa şi unul intravilan în Prahova de peste 5.000 mp fiecare, un apartament în Bucureşti şi două case de vacanţă în Prahova, dintre care un achiziţionată mai recent, în 2010, de 200 mp.

Ea mai deţine un autoturism Land Rover achiziţionat în 2011 în leasing şi şapte conturi bancare, dintre care unul din 2014 de 50.000 euro, din 2009 de 74.973 euro şi din 2010 de 95.440 euro.

Ea a donat 50.000 euro către Mariana Sârbu şi are o datorie la BCR Leasing IFN SA contractată în 2013 şi scadentă în 2014 de 34.500 euro.

În declaraţia de avere din 2009, Daciana Sârbu avea trecut un credit ipotecar de 219.900 euro la Banca Transilvania scadent în 2037, dar care nu mai apare în declaraţia din 2014.

Veniturile ei sunt de 74.800 de la Parlamentul European, la care se adaugă venitul soţului, premierul Victor Ponta.

Daciana Sârbu este preşedinte al Asociaţiei Şcoala pentru Sănătate, funcţie neretribuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici