Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu/ UPDATE: Dragnea: Nu avem în intenţie să dezincriminăm abuzul în serviciu

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, luni, înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD, că va propune dezincriminarea abuzului în serviciu, menţionând că măsura ar fi similară cu prevederile altor state europene.

2227 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu/ UPDATE: Dragnea: Nu avem în intenţie să dezincriminăm abuzul în serviciu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu/ Ce spune despre menţinerea lui Tudorel Toader în funcţia de ministru, în noul cabinet Dăncilă

"În weekend am eliminat multe dintre amendamentele pe care le propusesem, am modificat multe dintre ele ca şi formă. Am luat din celelalte state formele, le-am modificat un pic ca şi formă şi le voi propune în sensul asta. Abuzul în serviciu, propunerea mea o să fie să-l dezincriminam că în 90 % state este dezincriminat şi nu are rost pragul", a declarat Cătălin Rădulescu.

În ceea ce priveşte numele care vor face parte din noul cabinet, deputatul a spus că portofoliul de la justiţie este al partenerilor de la ALDE.

"Toader este ministrul propus de ALDE, este postul ALDE şi nu avem ce sa discutam aici", a precizat Rădulescu, fiind întrebat dacă Tudorel Toader ar putea fi schimbat din funcţia de ministru al Justiţiei.

Dragnea: Nu avem în intenţie să dezincriminăm abuzul în serviciu

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni, că PSD nu are în intenţie să dezincrimineze abuzul în serviciu, el arătând că nu a fost de acord cu declaraţiile în acest sens făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

„Nu am fost de acord cu declaraţiile domnului Cătălin Rădulescu, drept pentru care nu avem în intenţie să dezincriminăm abuzul în serviciu, nici vorbă de aşa ceva”, a spus Dragnea, după CExN.

„Când vom avea o formă finală (a programului de guvernare, n.r.), o vom prezenta şi vom discuta pe ea pentru că nu mai vreau să discutăm despre propuneri care până la urmă nu se vor regăsi în programul de guvernare. Nu vor fi modificări majore pentru că nu avem de ce. E vorba de o actualizare şi de câteva adăugiri”, a adăugat Dragnea.

"În weekend am eliminat multe dintre amendamentele pe care le propusesem, am modificat multe dintre ele ca şi formă. Am luat din celelalte state formele, le-am modificat un pic ca şi formă şi le voi propune în sensul asta. Abuzul în serviciu, propunerea mea o să fie să-l dezincriminam, că în 90% din state este dezincriminat şi nu are rost pragul", a declarat Cătălin Rădulescu, înaintea CExN al PSD.

Solicitat să comenteze, înainte de CExN, faptul că Rădulescu a propus dezincriminarea abuzului în serviciu, Dragnea a răspuns: „Orice membru e liber să facă orice propunere în programul de guvernare, ceea ce e foarte important e forma finală care va fi adoptată la nivel politic joi şi vineri”.

Dragnea, despre propunerea lui Rădulescu privind abuzul: Orice membru, liber să propună orice

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, luni, propunerea deputatului PSD Cătălin Rădulescu de dezincriminare a abuzului în serviciu, apreciind că orice membru PSD e liber să propună orice, importantă fiind forma finală a programului de guvernare.

Solicitat să comenteze faptul că Rădulescu a propus dezincriminarea abuzului în serviciu, Dragnea a răspuns: „Orice membru e liber să facă orice propunere în programul de guvernare, ceea ce e foarte important e forma finală care va fi adoptată la nivel politic joi şi vineri”.

"În weekend am eliminat multe dintre amendamentele pe care le propusesem, am modificat multe dintre ele ca şi formă. Am luat din celelalte state formele, le-am modificat un pic ca şi formă şi le voi propune în sensul asta. Abuzul în serviciu, propunerea mea o să fie să-l dezincriminam, că în 90% din state este dezincriminat şi nu are rost pragul", a declarat Cătălin Rădulescu, înaintea CExN al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici