Doi deputaţi se alătură partidului lui Victor Ponta

Deputaţii Cătălin Nechifor şi Ion Tabugan au anunţat, marţi, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor că au demisionat din PSD, respectiv PMP, ei alăturându-se, potrivit unor surse parlamentare, partidului condus de Victor Ponta şi Daniel Constantin - ProRomânia.

4968 afișări
Imaginea articolului Doi deputaţi se alătură partidului lui Victor Ponta

Doi deputaţi se alătură partidului lui Victor Ponta

Cătălin Nechifor a adus marţi la cunoştinţă Biroului permanent al Camerei Deputaţilor că, începând cu data de 21 mai, va fi deputat neafiliat, membru al Pro România.

”Totodată, renunţ la calitatea de vicepreşedinte al Comisiei pentru administraţie publică. În plus, îmi exprim dorinţa de a activa în continuare ca membru în Comisia pentru administraţie, respectiv Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO”, a scris Nechifor în demisia înaintată Biroului Permanent.

Deputatul Ion Tabugan a părăsit grupul parlamentar al Partidului Mişcarea Populară şi a devenit parlamentar neafiliat. Potrivit unor surse parlamentare, şi el se va alătura partidului ProRomânia.

Tabugan a informat marţi Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că nu mai face parte din grupul parlamentar al PMP şi va activa ca deputat independent. Ion Tabugan a fost ales în circumscripţia electorală nr. 11 Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici