Două prim soliste de la Operetă s-au înscris în PRM

Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, prim soliste ale Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", s-au înscris în PRM, ele fiind prezente la conferinţa de presă de vineri în care liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, a făcut acest anunţ.

240 afișări
Imaginea articolului Două prim soliste de la Operetă s-au înscris în PRM

Bianca Ionescu, prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă (Imagine: Zoltan Lorencz/Mediafax Foto)

Daniela Vlădescu, prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" şi director general al Teatrului "Oleg Danovschi" din Constanţa, şi soprana Bianca Ionescu, prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" şi-au anunţat înscrierea în PRM. Cele două joacă în spectacolul "Paris, mon amour", ce are premiera, vineri, la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian".

"Acest partid îmi reprezintă tot crezul, toate speranţele, toată mentalitatea mea. (...) Simt acum că ţara îmi fuge de sub picioare. (...) Am ajuns să fim victimele stresului şi traumelor zilnice. Ne trezim în fiecare zi cu alt statut. (...) Simt ca niciodată că sunt român şi că îmi iubesc această ţară. Singura soluţie şi speranţă este un om care să iubească cel puţin la fel de mult ca mine această ţară, iar această persoană este domnul preşedinte Corneliu Vadim Tudor", a declarat Daniela Vlădescu.

Vadim Tudor a spus că Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu vor candida la viitoarele alegeri parlamentare.

"Vom găsi o formulă să le aducem pe aceste doamne în Parlament, poate o formulă de alianţă politică, chiar şi în condiţiile acestui uninominal aberant, care a trimis în Parlament tot felul de gunoieri, tot felul de cârnăţari, tot felul de dansatoare la bară", a spus preşedintele PRM.

În urmă cu două săptămâni, impresarul sportiv Ana Maria Prodan, fotbalistul Laurenţiu Reghecampf şi patronul postului de televiziune Atomic TV, Nicolae Şerbu, şi-au anunţat înscrierea în PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici