Dragnea: Am auzit scenarii că unii de la PNL şi USR vor să-i facă plângere penală premierului Dăncilă. Există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că a auzit o serie de scenarii printre care şi unul în care unii membri ai PNL şi USR, prin nişte ONG-uri, ar vrea să îi facă o plângere penală premierului Viorica Dăncilă, precizând că speră să nu se treacă această linie roşie.

1339 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Am auzit scenarii că unii de la PNL şi USR vor să-i facă plângere penală premierului Dăncilă. Există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă

Dragnea: Am auzit scenarii că unii de la PNL şi USR vor să-i facă plângere penală premierului Dăncilă. Există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă

"Am auzit tot felul de scenarii. Discuta cu nu ştiu ce ONG-uri să-i facă plângere penală doamnei prim-ministru. Nu domnul preşedinte. Unii de la PNL, de la USR. Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. Eu zic că a fost suficient. Eu zic că trebuie să înţeleagă că au fost alegeri în România, că este o majoritate solidă care guvernează şi care guvernează bine. Efectele au început să se simtă şi să fie din ce în ce mai bune. Cine vrea să candideze la anul la prezidenţiale să îşi ia voturi pe ceea ce face, nu atacând Guvernul şi nu încercând să dărâme Guvernul României ales în mod legitim. Sper să nu se întâmple asta pentru că toată lumea are nevoie de stabilitate. Mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo, ca să fie bine, să nu fie rău, citând un clasic în viaţă", a afirmat Liviu Dragnea, într-o emisiunea difuzată, duminică seara, de postul România Tv.

Liderul social-democrat a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis transmite în vizitele sale externe, la ambasade, faptul că Guvernul "nu este bun", că în România nu se fac investiţii, că în ţara noastră sunt penali, dar că planurile şefului statului "nu o să-i iasă".

"Eu înţeleg că transmite la ambasade, peste tot. A venit un ambasator şi îmi spunea «noi am primit informaţia că de fapt voi îl atacaţi pe preşedinte» şi răspunsul celui de la Guvern a fost foarte clar «dar voi vă uitaţi la televizor, adică noi primit pietre în cap şi noi suntem cei care îl atacăm?» Adică cum îl atacăm? Poate ricoşează piatra din capul nostru şi o ducem înapoi. Eu înţeleg că prezintă cifre în afară şi cei din afară spun da Guvernul nu e bun, România stă prost economic, în România este instabilitate, nu fac investiţii, mai sunt şi penali, eu fiind singurul care sunt gulerul alb. Numai că nu o să-i iasă", a completat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat recent programul PSD, spunând că acesta este pe contrasensul logicii economice, iar PSD nu reuşeşte să urmeze nici măcar propriul program, ajungând să amaneteze viitorul ţării. Şeful statului a cerut din nou demisia premierului Viorica Dăncilă, acuzând Executivul că nu atrage fonduri şi nu se ocupă de investiţii.

Liderul de la Cotroceni a acuzat guvernarea că ignoră investiţiile importante. Iohannis i-a cerut public demisia premierului Dăncilă în în 27 aprilie, după ce a anunţat că îi retrage încrederea pentru că nu face faţă poziţiei de prim-ministru şi transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici