Dragnea, lui Ponta, despre cei 4 „piloţi” care conduc Guvernul: Dacă era şi un "copilot", ar fi mai puţină supărare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, în replică la afirmaţiile critice ale lui Victor Ponta la adresa Guvernului, care seamănă cu un avion condus de 4 „piloţi” care se îmbrâncesc şi ţipă unul la altul, că dacă ar fi fost şi un "copilot", poate ar fi mai puţină supărare.

2302 afișări
Imaginea articolului Dragnea, lui Ponta, despre cei 4 „piloţi” care conduc Guvernul: Dacă era şi un "copilot", ar fi mai puţină supărare

Dragnea, lui Ponta, despre „piloţii” Guvernului: Dacă era şi un "copilot", ar fi mai puţină supărare (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

„Mie mi-a plăcut expresia cu avioanele, nu prea am ce să comentez aici. Poate dacă ar fi şi un copilot, poate ar fi mai puţină supărare. Vorbind serios, nu se întâmplă aşa (în Guvern, n.r.)”, a spus Dragnea.

El a arătat că Ponta a considerat tot timpul că preşeditele partidului trebui să fie şi premier, lucru care nu se mai întâmplă acum.

„Nu este foarte simplu, este pentru prima dată la noi în partid când cel care e preşedintele partidului nu e şi premier. Dar asta nu înseamnă că de la instalarea Guvernului şi până acum - şi o să şi continuăm - o să construim un sistem de colaborare între partid şi Guvern”, a spus Dragnea.

El a arătat, referindu-se la OUG 13, că nu am fost implicat, şi i-a invitat pe cei care au alte informaţii, inclusiv Victor Ponta, să le transmită instituţiilor abilitate.

Dragnea a spus că în cazul lui Ponta nu se pune problema sancţionării, aşa cum a fost cazul lui Mihai Chirica, întrucât Ponta nu e nici vicepreşedinte la partid, nici preşedinte la organizaţia PSD Iaşi.

Fostul premier Victor Ponta a comparat, miercuri, Guvernul Grindeanu cu un avion condus de 4 piloţi, care se îmbrâncesc şi ţipă unul la altul, el menţionând că „piloţii” care trag de manşa Executivului sunt, pe lângă premier, şi preşedintele Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea şi „sistemul”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici