Dragnea: Ponta, rezultat peste ţintă; diferenţa faţă de Iohannis, cea mai mare din ultimii ani

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, după exit-poll-uri, că scorul obţinut de Victor Ponta este peste ţinta propusă, adică scorul de la europarlamentare, menţionând că diferenţa pe care o are de recuperat Iohannis este cea mai mare din ultimii ani, iar primarul Sibiului nu e Băsescu

660 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Ponta, rezultat peste ţintă; diferenţa faţă de Iohannis, cea mai mare din ultimii ani

Dragnea: Ponta, rezultat peste ţintă; diferenţa faţă de Iohannis, cea mai mare din ultimii ani

Dragnea a spus că rezultatul lui Victor Ponta este peste ţinta propusă, care era scorul de la europarlamentare.

"Rezultatele existente sunt date statistice, probabilistice, dar avem şi câteva certitudini: Victor Ponta e peste ţinta propusă, de la europarlamentare; între primii doi candidaţi va fi o diferenţă mai mare decât orice diferenţă din ultimii 20 de ani iar Klaus Iohannis are de recuperat o diferenţă mai mare decât a avut de recuperat Traian Băsescu. Din fericire, din nefericire, Klaus Iohannis nu e Traian Băsescu, chiar dacă e continuatorul lui, e totuşi un candidat slab", a spus Dragnea.

El a arătat, pe de altă parte, că Elena Udrea şi Monica Mavovei au obţinut un rezultat "dezamăgitor", iar scorurile obţinute de cele două sunt "jenante", faţă de câtă putere organizatorică şi financiară şi sprijin au avut.

Dragnea a anunţat şi faptul că PSD a obţinut un scor semnificativ în diaspora, din datele social-democraţilor.

El a arătat că, dacă cifrele se confirmă, PSD va avea rezultate bune în câteva judeţe importante, dincolo de fiefurile tradiţionale ale social-democraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici