Dragnea: Premierul ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va fi trimis în Parlament

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, că Executivul urmează să vină în faţa Parlamentului cu proiectul de lege privind bugetul pe anul 2016 cel târziu până pe 15 noiembrie, astfel încât parlamentarii să aibă timp să aducă amendamente.

116 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Premierul ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va fi trimis în Parlament

Dragnea: Premierul ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va fi trimis în Parlament (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Premierul ne-a asigurat că cel mai târziu până la 15 noiembrie proiectul de lege pentru bugetul de anul viitor va fi trimis în Parlament, astfel încât atât noi, coaliţia, cât şi colegii din opoziţie să avem timp să lucrăm", a anunţat Dragnea.

Mai mult, liderul interimar al PSD a spus că noua lege a salarizării trebuie definitivată înainte de Legea bugetului, astfel încât Guvernul să ştie foarte clar pe ce date economice lucrează.

În acest sens, Dragnea a spus că ministrul Muncii, Rovana Plumb, va "grăbi puţin" discuţiile cu partenerii sociali, astfel încât cel târziu la finalul săptămânii viitoare "să poată contura un draft cât de cât apropiat de forma finală".

Liviu Dragnea a precizat că noua lege a salarizării va fi adoptată după modelul Codului fiscal, în urma negocierilor între putere şi opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici