Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă nu vor participa la recepţia ambasadei SUA de Ziua Independenţei

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă nu vor participa la recepţia organizată, vineri seara, de ambasada SUA cu ocazia celei de-a 242-a aniversări a Zilei Independenţei, potrivit unor surse politice MEDIAFAX.

8020 afișări
Imaginea articolului Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă nu vor participa la recepţia ambasadei SUA de Ziua Independenţei

Dragnea şi Dăncilă nu vor participa la recepţia ambasadei SUA de Ziua Independenţei

Sursele citate au precizat că nici preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu va participa la eveniment.

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri, începând cu ora 19.15, la recepţia oferită de ambasada SUA cu ocazia aniversării pe data de 4 iulie a Zilei Independenţei, informează Administraţia Prezidenţială.

Conform programului oficial, invitaţii sunt aşteptaţi să sosească de la ora 17.30 la sediul ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. De la ora 19.30 amabasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm va ţine un discurs. La ora 21.30 petrecerea se va încheia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici