Gabriela Firea vrea să-şi transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov

Senatorul PSD Gabriela Firea vrea să transfere maşina care îi revine, precum şi cota aferentă de combustibil din suma forfetară, de la Senat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Portecţia Copilului (DGASPC) Ilfov, adresând în acest sens o cerere conducerii acestui for legislativ.

735 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea vrea să-şi transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov

Gabriela Firea vrea să-şi transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Gabriela Firea şi-a motivat gestul arătând că parlamentarii pot, în măsura în care nu le sunt esenţiale anumite facilităţi, să renunţe la acestea în favoarea altor instituţii defavorizate.

"Componenta socială este prioritatea PSD. Am înţeles că trebuie să facem economii la buget şi, în măsura în care nu ne sunt esenţiale anumite facilităţi, putem să renunţăm în favoarea altor instituţii defavorizate", a spus Firea.

Preşedintele interimar al PSD Ilfov a precizat, totodată, că parlametarii din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru Victor Ponta de a participa la efortul de reducere şi eficientizare a cheltuielilor.

"Fireşte, alţi parlamentari, din provincie, nu pot renunţa la o cazare decentă şi la transport, dar cei din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru de a participa la efortul comun pentru reducerea şi eficientizarea cheltuielilor", a declarat Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici